Volkswagen ruilen vanwege emissieschandaal niet mogelijk

Second slide

Doe RDW Kenteken Check nu!


✓ Gratis RDW voertuiggegevens
✓ Schadeverleden opvragen
✓ Aantal eigenaren natrekken
✓ Tellerstanden controleren
✓ Gestolen auto's check
✓ Bekijk APK vervaldatum
✓ RDW dagwaarde opvragen
18 mrt , 2016,
Editor
, , ,
one comments

Recent heeft iemand die een nieuwe Volkswagen heeft gekocht geprobeerd om de auto terug te brengen vanwege het dieselschandaal. Helaas voor de koper van de Volkswagen heeft het automerk geen gehoor gegeven aan dit verzoek en is de rechtbank het met Volkswagen eens. Ondanks het oordeel van de rechtbank laat de koper het er niet bij zitten en gaat in hoger beroep.

Klant wilde VW Tiguan inruilen emissieschandaal RDW Check

De inruil betrof een VW Tiguan, de klant wilde er vanaf omdat Volkswagen heeft gefraudeerd met dieseluitstoot om milieueisen te omzeilen. Dit werd gedaan door auto’s te voorzien van sjoemelsoftware die in meettoestand ervoor zorgt dat de auto een lage uitstoot geeft en het dus lijkt alsof de auto voldoet aan de EU richtlijnen.

Er zullen meer claims volgen

Ondanks de tegenvallende uitspraak blijven er nog altijd mensen aan aanklacht indienen. Zowel autobezitters en beleggers leggen claims neer bij het autobedrijf. Beleggers voelen zich bijzonder gedupeerd door het schandaal. Er ligt nu, namens de beleggers een totaalclaim van 3,3 miljard euro tegen Volkswagen.

Wist je dat 1 op de 3 gebruikte auto's in Nederland een schadeverleden heeft?

Controleer Nu

Leave A Comment