RDW kenteken check om de kilometerstand te controleren

Second slide

Doe RDW Kenteken Check nu!


✓ Gratis RDW voertuiggegevens
✓ Schadeverleden opvragen
✓ Aantal eigenaren natrekken
✓ Tellerstanden controleren
✓ Gestolen auto's check
✓ Bekijk APK vervaldatum
✓ RDW dagwaarde opvragen
4 feb , 2015,
Editor
, , ,
6 comments

De RDW kenteken check kilometer standen controleren is de tool die je kunt gebruiken om een RDW geregistreerde kilometerstand te checken. Mensen die een aantal jaren terug een kenteken check hebben gedaan voor voertuiginformatie zullen wellicht denken dat dit een misverstand is. Voor hen, even voor de duidelijkheid, het RDW heeft de taak van de Nationale Auto Pas (NAP) overgenomen en biedt tegenwoordig de NAP check aan.

Tellerstanden opvragen op logisch verloop of tellerstand historie is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het auto aankoopproces. Met een online RDW voertuig check kun je, bij diverse online kenteken check’s, binnen een aantal muisklikken op basis van het kenteken de tellerstand en meer voertuiggegevens achterhalen. Benieuwt hoe dit werkt? Lees dan verder over de RDW voertuig check voor tellerstanden.

RDW voertuig check voor tellerstand

NAP checkDe RDW voertuig check is een algemene auto informatie service waarbij je als consument kunt controleren of de tellerstand van een auto logisch en dus correct is. Je kunt de RDW kilometerstand checken door het kenteken van je auto in te voeren in de kentekenbalk bovenaan op onze website. Vul je kenteken in en vraag de algemene voertuiggegevens op, in het voertuigrapport zie je vervolgens een aantal opties om meer informatie op te vragen. Klik een van deze opties aan en je kunt gebruik maken van de uitgebreide RDW check. Deze uitgebreide RDW check biedt de mogelijkheid om de kilometerstand te controleren via de NAP check. Dit doe je door het aantal gereden kilometers in te vullen, vervolgens zal er in de NAP database worden gekeken of het opgegeven aantal kilometers (door de verkoper) overeen komt met het gebruikspatroon en de laatst geregistreerde tellerstand. Een mooie aanvulling op de NAP check is de mogelijkheid om het autoverleden op te vragen.

 

Autoverleden opvragen met de RDW voertuig check

Autoverleden checken voor schade autoTegelijk met de NAP check kun je ook het autoverleden, de auto waarde en het aantal eigenaren controleren. Je kiest dan voor het meest uitgebreide autohistorie rapport wat er op de markt is. De autoverleden opvraag is enorm interessant omdat die aangeeft of de auto in het verleden schade heeft gehad. Een ex schade auto kan namelijk voor problemen zorgen wanneer deze slecht is herstelt. Het is daarom belangrijk dat de schade auto door een professioneel schadeherstelbedrijf is gerepareerd. Reparatie moet worden gedaan met originele of kwalitatief goede onderdelen. Slechte kwaliteit replica onderdelen zijn een korte termijn investering omdat deze snel slijten/beschadigen. De auto ziet er dan mooi uit maar is in feite binnen korte tijd weer terug bij af. Wees dus altijd voorzichtig met een ex schade auto. Koop je een schadeauto dan moet je alle papieren van het schadeherstel opvragen zodat je deze kan opleveren indien je de auto zelf gaat verkopen. Belangrijk is ook dat je dan eerlijk aangeeft dat de auto schade heeft gehad en dat het vakkundig is hersteld. Want als iemand de RDW check doet en erachter komt dat de omschrijving niet compleet is zal deze waarschijnlijk afzien van de koop. Vertrouwen en gevoel zijn immers van groot belang bij het kopen van een tweedehands auto.

Wist je dat 1 op de 3 gebruikte auto's in Nederland een schadeverleden heeft?

Controleer Nu

6 Comments

downarrow

Leave A Comment