Meer belasting betalen over brandstof

Second slide

Doe RDW Kenteken Check nu!


✓ Gratis RDW voertuiggegevens
✓ Schadeverleden opvragen
✓ Aantal eigenaren natrekken
✓ Tellerstanden controleren
✓ Gestolen auto's check
✓ Bekijk APK vervaldatum
✓ RDW dagwaarde opvragen
4 feb , 2015,
Editor
, , , ,
No Comments

Accijns benzine verhoogdAfgelopen maand, januari 2015 heeft de overheid de belasting over brandstof nog eens verhoogd. Deze extra belasting wordt accijns genoemd en komt boven op de BTW. Deze accijns is ervoor verantwoordelijk dat wij in Nederland meer betalen voor onze brandstof dan in andere Europese landen. Brandstof accijns moet worden betaald over diesel, benzine en LPG.

Meer accijns betalen op brandstof

accijns omhoog op brandstofJe leest het goed, per direct worden benzine en LPG zwaarder belast door de overheid. Oftewel, de accijns is verhoogd. Accijns op diesel blijft voorlopig zoals het is. Toch merken wij als burger niet veel van deze verhoging omdat de olie prijzen legendarisch laag zijn. Precies weten wat er voor jouw veranderd? Download het PDF wijzigingen in de belastingheffing per 2015.

Speculaties over accijns op diesel

Er wordt veel gespeculeerd over de accijns op diesel. Voor nu lijkt de overheid diesel met rust te laten maar experts gaan ervanuit dat de accijns op diesel nog forser wordt verhoogd dan de reeds doorgevoerde verhoging op benzine en LPG.

Wist je dat 1 op de 3 gebruikte auto's in Nederland een schadeverleden heeft?

Controleer Nu

Leave A Comment