Een Diepe Analyse Van Het Doen Van Een Kentekencheck Online

Second slide

Doe RDW Kenteken Check nu!


✓ Gratis RDW voertuiggegevens
✓ Schadeverleden opvragen
✓ Aantal eigenaren natrekken
✓ Tellerstanden controleren
✓ Gestolen auto's check
✓ Bekijk APK vervaldatum
✓ RDW dagwaarde opvragen
20 jun , 2018,
Editor
No Comments

Waarom Kentekencheck online?

Als u van plan bent om een gebruikte auto te kopen, dan wilt u natuurlijk eerst alle details over de auto weten voordat u hem koopt. U kunt uw zoektocht beginnen door direct informatie van de dealer of de eigenaar van de auto in te winnen als u van een particulier koopt. U zult echter op uw hoede moeten zijn voor het feit dat de verstrekte informatie niet helemaal waar hoeft te zijn. We zijn tegenwoordig gewend om eenvoudig informatie te vinden dat het moeilijk voor te stellen is om offline te gaan, een afspraak te maken, de RDW te bezoeken en zelf alle relevante gegevens over een voertuig te verzamelen. Dit is natuurlijk wel erg veel werk, vooral als u thuis een snelle nummerbordcontrole kunt uitvoeren bij kenteken check online. RDW check geeft u in enkele minuten een voertuiggeschiedenisrapport met de belangrijkste gegevens van de auto of het voertuig van uw keuze (soms kan dit zelfs sneller). Als koper van een gebruikte auto geeft een gedetailleerd historierapport van de auto u het broodnodige vertrouwen in uw beslissing. Tegenwoordig is het kopen van een goede tweedehands auto meer dan alleen geluk! Het hele proces is veel vloeiender, gemakkelijker en betrouwbaarder met behulp van verschillende beschikbare hulpmiddelen zoals kentekencheck online, autowaarde-calculators en online verkoopwebsites.

Welke gegevens geeft kentekencheck online u?

Kentekencheck online geeft veel voertuiginformatie in de vorm van een voertuiggeschiedenisrapport. Dit rapport bevat:
• Ongevallengeschiedenis – het zal u vertellen of de auto betrokken is geweest bij een ongeval of ooit is beschadigd
• Beslaglegginggeschiedenis – of er op de auto beslag is gelegd en eigendom is van een bank of financiële instelling
• Kilometerstandgeschiedenis – dit gedeelte laat u weten of de vermelde kilometers op de kilometerteller in de auto kloppen
• Water-, hagel- en vuurschade – dit deel van het rapport geeft informatie over of het voertuig ooit is beschadigd door dergelijke natuurverschijnselen
• Service-, inspectie- en registratiegeschiedenis – deze delen maken u attent op de onderhoudshistorie van het voertuig
Dit is slechts de meest essentiële informatie die u krijgt, het voertuighistorierapport bevat nog meer informatie. Dus of u nu een tweedehands auto wilt kopen of verkopen, kentekencheck online helpt u de beste deal te sluiten!

Voordelen kentekencheck online

Zoals eerder besproken, kan kentekencheck online u goed inzicht geven in het verleden van een auto en u helpen bij het nemen van een besluit. In dit artikel geven we 5 voordelen van kentekencheck online bij het kopen van een gebruikte auto in Nederland.
1. Toegang tot de geschiedenis van een voertuig
Basisgegevens zoals het bouwjaar, autospecificaties en het model zijn direct beschikbaar bij het kopen van een auto. Andere belangrijke details hebben echter uitgebreid onderzoek nodig. Het is in uw eigen belang om te weten wat het verleden van een auto is en wat dit voor invloed heeft op uw aankoopbeslissing. Schade- en diefstalgegevens zijn details die de eigenschappen van een gewenste auto beïnvloeden. Zij beïnvloeden namelijk uw definitieve beslissing.
2. Toegang tot onderhoudsgegevens
Bij het kopen van een tweedehands auto is het gebruikelijk dat mensen de reparaties die aan het voertuig uitgevoerd zijn over het hoofd zien. De veronderstelling is dat na een reparatie het voertuig in goede staat verkeert. Er bestaat echter een risico dat deze aanname u toekomstige reparaties gaat kosten. Het is verstandig om de staat van het voertuig te controleren voordat u het koopt. Via kentekencheck online krijgt u toegang tot de onderhoudsgegevens van het voertuig. Deze gegevens bevatten de onderhoudsgeschiedenis die een groot defect die de auto heeft opgelopen, kan onthullen. Een groot defect kan u op de lange termijn een hoop geld en gedoe kosten, het is dus goed om te weten of uw voertuig dit ooit heeft gehad.
3. U bent beschermd tegen kilometerstandfraude
Elk jaar worden miljoenen Europese klanten getroffen door zogenaamde kilometerstandfraude en volgens de ANWB heeft naar schatting 5 procent van alle auto’s in Nederland een kilometerteller waarmee geknoeid is. Het frauderen met de kilometerteller is nog steeds een wijdverspreide wanpraktijk in de Europese Unie en treft bijna alle tweedehandsautomarkten. Als autokoper, vooral als u een gebruikte auto koopt, is het noodzakelijk om uzelf te beschermen tegen kilometerfraude. Dit kunt u doen door het verleden van de auto grondig te controleren. RDW Kentekencheck geeft u een gedetailleerde analyse van de kilometerhistorie van de auto, zodat u deze kunt controleren voordat u een definitieve beslissing neemt.
4. Mogelijkheid om eigendom te verifiëren
Kopers van gebruikte auto’s lopen vaak tegen één groot probleem aan. Als koper weet u namelijk nooit zeker wie de auto bezat. Er zijn gevallen waarbij het voertuig werd gekocht op een bergingsveiling, opgeknapt werd en vervolgens aan onschuldige autokopers werd verkocht. Om problemen met uw toekomstige tweedehands auto te vermijden, kunt u via kentekencheck online de eigendomsgeschiedenis controleren. Het autogeschiedenisonderzoek zal uitwijzen of het voertuig een bergingsaankoop was.
5. Controleer de autogeschiedenis vanuit het comfort van uw huis/kantoor
Het is niet meer nodig om naar de RDW te gaan om informatie over een auto in te kunnen winnen. Met RDW kentekencheck online heeft u binnen enkele minuten toegang tot alle beschikbare informatie. Deze informatie is met name van cruciaal belang voor degenen die van plan zijn om een gebruikte auto te kopen.

kentekencheck online

RDW Kentekencheck online biedt diensten die twijfels in de markt voor gebruikte auto’s wegnemen. RDW Kentekencheck online heeft veel autokopers geholpen door informatie te verschaffen over auto’s die anders een miskoop zouden zijn geweest. Zorg er dus altijd voor dat u een weloverwogen beslissing neemt bij de aanschaf van uw volgende auto.

Wist je dat 1 op de 3 gebruikte auto's in Nederland een schadeverleden heeft?

Controleer Nu

Leave A Comment