Hoe kom je achter het autoverleden van jouw auto?

Second slide

Doe RDW Kenteken Check nu!


✓ Gratis RDW voertuiggegevens
✓ Schadeverleden opvragen
✓ Aantal eigenaren natrekken
✓ Tellerstanden controleren
✓ Gestolen auto's check
✓ Bekijk APK vervaldatum
✓ RDW dagwaarde opvragen
25 jan , 2015,
Editor
, , ,
one comments

Je zou er nog gek van opkijken hoeveel auto’s een schadeverleden hebben. Veel mensen denken dat een auto die ernstige schade heeft gehad en dus een schadeverleden heeft gelijk naar de sloop gaat. Dat is echter niet waar. Veel auto’s die een schadeverleden hebben gehad worden samengevoegd en zo wordt er van twee auto’s met een autoverleden één auto gemaakt. Natuurlijk kan je zo’n auto kopen, maar het is dan wel verstandig om extra alert te zijn. Een auto met een bewogen autoverleden kan er namelijk voor zorgen dat je veel extra onderhoud aan zo’n auto moet verrichten.

Het autoverleden gratis achterhalen

Het autoverleden gratis achterhalen is heel goed mogelijk. Dit doe je door goed op te letten als je een auto gaat kopen. Hieronder krijg je een aantal indicatoren die aangeven dat het mogelijk om een auto met een auto verleden gaat. Door hier goed op te letten kun je het autoverleden gratis checken.

Let goed op de naden tussen de motorkap. Als deze naden niet aan beide zijden gelijk zijn, is dit een belangrijke aanwijzing dat het om een schadeauto gaat. Dit is ook het geval als de naden bij de achterklep niet even groot zijn. Een schadeauto heeft dan waarschijnlijk een flinke tik gehad en heeft mogelijk nog meer verborgen gebreken.

Het schadeverleden checken aan de hand van het kenteken RDW Autoverleden

Het is ook mogelijk om het schadeverleden te checken aan de hand van het kenteken. Het autoverleden checken wordt op deze manier een stuk eenvoudiger. Door op deze manier hetschadeverleden van een auto te achterhalen, hoef je alleen maar het kenteken in te voeren. Aan de hand van het kenteken wordt alle geregistreerde schade zichtbaar. Het auto verleden wordt op deze manier een stuk eenvoudiger.

Altijd het schadeverleden auto opzoeken voor je een auto koopt

Forse schade autoEen tweedehands auto aanschaffen doe je eigenlijk niet zonder het auto verleden te checken. Een tweedehands auto aanschaffen brengt een zeker risico met zich mee. Maar niets in het leven is zonder risico’s. Door het schadeverleden van een auto te kennen kun je de risico’s inperken. Natuurlijk is het niet zo dat je een schadeauto nooit moet kopen. Dit hangt van je persoonlijke situatie af. Als je zelf handig met auto’s bent, dan is een schadeauto misschien een goede optie, ben je zelf minder handig, dan kun je hem wellicht beter laten staan.

Wist je dat 1 op de 3 gebruikte auto's in Nederland een schadeverleden heeft?

Controleer Nu

1 Comment

downarrow

Leave A Comment