Het nieuwe brandstofmodel van Kia

Second slide

Doe RDW Kenteken Check nu!


✓ Gratis RDW voertuiggegevens
✓ Schadeverleden opvragen
✓ Aantal eigenaren natrekken
✓ Tellerstanden controleren
✓ Gestolen auto's check
✓ Bekijk APK vervaldatum
✓ RDW dagwaarde opvragen
6 mrt , 2017,
Editor
, ,
No Comments

Er gaan geruchten dat Kia rond 2021 komt met een nieuw brandstofmodel. Het merk Hyundai staat bekend om haar waterstofauto’s en Kia volgt graag in Hyundai’s voetsporen als het gaat om de waterstofauto. De verhalen gaan dat Kia een bestaande auto gaat vernieuwen tot een compleet nieuw brandstofmodel. Hoewel Kia al wel eens eerder heeft geëxperimenteerd met waterstoftechniek, bijvoorbeeld in de Borrego FCEV, zou het hier om een revolutionair model gaan.

Kia brandstpfmodel

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar komen de geruchten vandaan?

Het gerucht dat Kia met een waterstofauto zou komen, zou verspreid zijn door de marketingbaas van Kia zelf, Artur Martins. Er zou sprake zijn van een groter model, vertelt Martins, en bovendien zou Kia hiermee volgens Martins meer in de voetsporen treden van Toyota dan van Hyundai, omdat Toyota iets soortgelijks deed met het model Mirai.

Specificaties

Wat precies de specificaties van deze nieuwe Kia zijn, is nog niet duidelijk, want de auto zou pas in 2021 op de markt verschijnen. Wel is duidelijk dat de auto 10 procent meer kracht moet gaan leveren dan het eerdere model van Kia en dat de auto een maximum snelheid van zo’n 170 kilometer per uur zou moeten kunnen halen.

Wist je dat 1 op de 3 gebruikte auto's in Nederland een schadeverleden heeft?

Controleer Nu

Leave A Comment