Grote Stijging Verkoop Bedrijfswagens In EU

Second slide

Doe RDW Kenteken Check nu!


✓ Gratis RDW voertuiggegevens
✓ Schadeverleden opvragen
✓ Aantal eigenaren natrekken
✓ Tellerstanden controleren
✓ Gestolen auto's check
✓ Bekijk APK vervaldatum
✓ RDW dagwaarde opvragen
26 apr , 2017,
Editor
,
No Comments

Bedrijfswagens worden steeds populairder in Europa. De verkoop in de EU is in het eerste kwartaal van 2017 flink gegroeid. Voornamelijk de maand maart neemt een groot deel van de verkopen op z’n rekening.

 

Zo werden er in maart 10 procent nieuwe bestelwagens, vrachtwagens en bussen in de EU op kenteken gezet. Uit cijfers van de Europese brancheorganisatie voor de automobielindustrie ACEA blijkt dat de totale groei uit kwam op 7,5 procent.

Bedrijfswagen Verkoop Groeit

In Spanje was de groei het sterkst in de eerste drie maanden van 2017. Er werd 20 procent meer nieuwe bedrijfsvoertuigen verkocht dan in het zelfde kwartaal vorig jaar zo valt te lezen op Nu.nl.

 

In andere landen, zoals in Italië nam de groei ook toe met 13 procent. Duitsland en Frankrijk noteerden respectievelijk 7,5 en ruim 9 procent. In ons eigen land stegen de verkopen van bedrijfswagens met 3,5 procent.

Occasion kopen? Doe eerst een kentekencheck!

De stijging van het aantal nieuwe verkochte bedrijfsauto’s gaat ook samen met een stijging van het aantal verkochte occasions. Besluit je een tweedehandse bedrijfswagen te kopen dan is het verstandig om kentekeninformatie op te vragen. Dit is mogelijk door het laten uitvoeren van een RDW check. Op deze manier krijg je inzicht in verschillende zaken als het schadeverleden, de APK vervaldatum, het aantal eigenaren et cetera. Daarnaast kun je met een kentekencheck de tellerstand controleren. Aangezien er veel wordt gefraudeerd met tellerstanden van (bedrijfs)auto’s is het zeer aan te raden om een dergelijke check uit te voeren. Op deze manier schaf je een auto met vertrouwen aan en voorkom je dat je een miskoop doet. Ook zorg je ervoor dat je de juiste waarde inschat.

 

Wist je dat 1 op de 3 gebruikte auto's in Nederland een schadeverleden heeft?

Controleer Nu

Leave A Comment