De voordelen van een private lease auto

Second slide

Doe RDW Kenteken Check nu!


✓ Gratis RDW voertuiggegevens
✓ Schadeverleden opvragen
✓ Aantal eigenaren natrekken
✓ Tellerstanden controleren
✓ Gestolen auto's check
✓ Bekijk APK vervaldatum
✓ RDW dagwaarde opvragen
13 nov , 2023,
Editor
No Comments


Het bezitten van een auto brengt naast het gemak van mobiliteit ook verschillende kosten en verantwoordelijkheden met zich mee. Steeds meer mensen kiezen daarom voor private lease, waarbij je een auto leaset voor een bepaalde periode zonder dat je eigenaar wordt. In dit artikel zullen we de voordelen van een private lease auto bespreken, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken bij het aanschaffen van een nieuwe auto.

Financiële voordelen

Een van de belangrijkste voordelen van private lease is de financiële flexibiliteit die het biedt. In plaats van een grote som geld te moeten betalen bij de aanschaf van een nieuwe auto, betaal je maandelijks een vast bedrag. Dit bedrag is inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting, waardoor je geen onverwachte kosten hebt. Bovendien hoef je geen rekening te houden met de afschrijving van de auto, omdat je na de leaseperiode de auto gewoon kunt inleveren. Bezoek bijvoorbeeld Private Lease Used online, bekijk het aanbod en wie weet rijd jij volgende maand in een nieuwe auto. 

Geen zorgen over onderhoud en reparatie

Een ander voordeel van private lease is het feit dat je je geen zorgen hoeft te maken over onderhoud en reparaties. Deze kosten zijn namelijk inbegrepen in het maandelijkse leasebedrag. Dit betekent dat je geen onverwachte hoge rekeningen krijgt wanneer er iets aan de auto moet worden gerepareerd. Bovendien kun je altijd rekenen op de beste service, omdat de leasemaatschappij verantwoordelijk is voor het onderhoud van de auto.

Altijd in een nieuwe auto rijden

Met private lease kun je regelmatig in een nieuwe auto rijden, zonder dat je je druk hoeft te maken over de aanschaf en verkoop van een auto. Na de leaseperiode kun je eenvoudig weer overstappen naar een nieuw model, waardoor je altijd in een moderne en goed onderhouden auto rijdt. Dit is vooral interessant voor mensen die graag de nieuwste technologieën en veiligheidssystemen willen ervaren. Door verschillende aanbieders 

Geen gedoe met verzekeringen

Een onderdeel van private lease is dat de auto verzekerd is. Dit betekent dat je zelf geen autoverzekering hoeft af te sluiten, wat tijd en moeite bespaart. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het vergelijken van verschillende verzekeringsmaatschappijen en het vinden van de beste deal. Alles is al geregeld en inbegrepen in het leasecontract.

Flexibiliteit en mobiliteit

Private lease biedt ook flexibiliteit en mobiliteit. Je kunt namelijk zelf de looptijd van het leasecontract bepalen, variërend van 12 tot 60 maanden. Dit betekent dat je kunt kiezen voor een kortere looptijd als je niet zeker bent of je langere tijd een auto nodig hebt. Bovendien kun je de auto ook weer inleveren en inruilen voor bijvoorbeeld een Private Lease occasion peugeot als je behoeften veranderen. Hierdoor zit je niet vast aan een langlopend contract.

lease auto

Wist je dat 1 op de 3 gebruikte auto's in Nederland een schadeverleden heeft?

Controleer Nu

Leave A Comment