Bovag introduceert occasionportal

Second slide

Doe RDW Kenteken Check nu!


✓ Gratis RDW voertuiggegevens
✓ Schadeverleden opvragen
✓ Aantal eigenaren natrekken
✓ Tellerstanden controleren
✓ Gestolen auto's check
✓ Bekijk APK vervaldatum
✓ RDW dagwaarde opvragen
18 dec , 2017,
Editor
, , , , ,
No Comments

BOVAGDe dealerorganisatie Bovag introduceert in samenwerking met haar dochter Bovemij een online occasionportal. De dienst moet naar verwachting in het eerste kwartaal van 2018 ‘live’ gaan.

Met de introductie van de Bovag occasionportal speelt het garantiebedrijf in op de toenemende behoefte van online aankopen. Op de website zullen gebruikte auto’s worden geplaatst, met daarnaast producten en diensten van de leden van de dealerorganisatie. In samenwerking met de Bovag-leden is er een ontwerp ontwikkeld van hoe het portal er uit moet komen te zien. Tevens zijn de dochter Bovemij en databedrijf RDC bij de ontwikkeling betrokken.

Het is vooral belangrijk om te kijken hoe de online portal het beste gepositioneerd kan worden, aangezien de concurrentie hevig is en de consument een kritische blik heeft. Een goede aansluiting van de site op de wensen en behoeften van de klant is noodzakelijk, wil de occasionportal een succes worden. Voor nu is het wachten tot het eerste kwartaal van 2018. Dan kan de dienst naar verwachting voor het eerst gebruikt worden.

Bron: www.automobielmanagement.nl

Wist je dat 1 op de 3 gebruikte auto's in Nederland een schadeverleden heeft?

Controleer Nu