4 Tips voor een auto make-over

Second slide

Doe RDW Kenteken Check nu!


✓ Gratis RDW voertuiggegevens
✓ Schadeverleden opvragen
✓ Aantal eigenaren natrekken
✓ Tellerstanden controleren
✓ Gestolen auto's check
✓ Bekijk APK vervaldatum
✓ RDW dagwaarde opvragen
7 nov , 2022,
Editor
No Comments

Zit je er al een tijdje aan te denken om je auto een make-over te geven? Dit is het moment! We hebben 4 handige tips voor je samengesteld zodat je je auto binnen korte tijd een hele andere look kunt geven. Lees snel verder!

Kies een thema en een kleur

Als je je auto een make-over geeft, is het een goed idee om een wat inspiratie op te doen. Neem online eens een kijkje naar alle mogelijkheden die je hebt, het zijn er nogal wat! Is je auto toe aan een nieuwe laag verf? Je kunt een auto in principe laten spuiten in iedere kleur die je wilt. Daarnaast is er ook veel mogelijk als het gaat om verschillende afwerkingen en patronen. Je kunt een mooie kleur autolak kopen die goed bij de auto past. Vind je het niet nodig om je auto een volledig andere kleur te geven? Dan kun je ervoor kiezen om aan de slag te gaan met CROP lakstiften. Zo kun je een auto op een eenvoudige manier als nieuw laten lijken. Daarnaast raden we je aan om ook een thema te kiezen. Het aanbod is overweldigend, het bepalen van een specifiek thema kan je helpen om keuzes te maken voor het interieur van jouw auto die goed bij elkaar passen. 

Nieuwe velgen

Als je je auto een make-over geeft, kun je overwegen om nieuwe velgen voor je auto te kopen. Velgen zijn een van de meest opvallende onderdelen van een auto. Ze laten de auto echt opvallen. Let er bij het uitzoeken van nieuwe velgen goed op dat de kleur mooi past bij de kleur van de auto.

Installatie van nieuwe luidsprekers

Ben je veel onderweg? Dan kan het een goed idee zijn om te investeren in nieuwe luidsprekers of zelfs een subwoofer. Ze zijn tegenwoordig te verkrijgen in allerlei vormen en maten. Je kunt er ook voor kiezen om een moderne radio in je auto te laten plaatsen met touchscreen. Dit zorgt ook luxueuze uitstraling. 

Installatie van LED-verlichting

Als je je auto een make-over geeft, kun je overwegen om overal LED-verlichting te installeren. Met LED-lampen kun je een hele mooie moderne en strakke uitstraling creëren. Ze zijn te verkrijgen in allerlei kleuren. Je kunt ze langs de kofferbak plaatsen of ervoor kiezen om de beenruimte te verlichten. Dit is een hele snelle en goedkope optie.

Wist je dat 1 op de 3 gebruikte auto's in Nederland een schadeverleden heeft?

Controleer Nu

Leave A Comment