De voordelen voor het leasen van bedrijfswagens

Second slide

Doe RDW Kenteken Check nu!


✓ Gratis RDW voertuiggegevens
✓ Schadeverleden opvragen
✓ Aantal eigenaren natrekken
✓ Tellerstanden controleren
✓ Gestolen auto's check
✓ Bekijk APK vervaldatum
✓ RDW dagwaarde opvragen
23 mei , 2023,
Editor
No Comments

Wanneer je een bedrijf runt, dan komt hier natuurlijk een hele hoop bij kijken. Op het moment dat je begint als ZZP’er, dan zal dit doorgaans nog wel te managen zijn, maar op het moment dat je meerdere mensen in dienst neemt, dan komt er een moment dat je over bepaalde zaken moet na gaan denken. Stel je hebt een bouwbedrijf, dan is het wel belangrijk dat je eventuele personeel ook de beschikking heeft over een bedrijfsbus. Ze kunnen moeilijk met alle gereedschap en andere toebehoren in hun eigen auto naar een klus toerijden. Een bedrijfswagen is dan een logische optie. Zo kun je tegenwoordig gelukkig ook allerlei verschillende bedrijfswagens leasen, zodat je niet direct een flinke smak geld hoeft uit te geven, maar wel direct geniet van de voordelen van deze bus. Omdat de keuze enorm is, hebben wij een aantal handige tips en voordelen voor je, op het moment dat jij voornemens bent om een bus te gaan leasen.

Elektrisch rijden of op brandstof?

Veel bouwbedrijven willen er nog niet aan, maar er komt een moment dat ook deze sector over moet op elektisch rijden. Vooral wanneer de aftanden relatief kort zijn, is het vanuit verschillende perspectieven zeker de moeite waard om hier serieus over na te denken. Of je nu kiest voor het leasen van een elekrische bedrijfswagen of er één aanschaft, elektrisch rijden is de toekomst. Naast de financiele voordelen wat elektrisch rijden met zich meebrengt, is het ook stukken beter voor het milieu.

leasen van bedrijfswagens

Altijd de nieuwste modellen

Als bedrijf wil je natuurlijk wat uitstralen. Wanneer je dan met een auto versleten bus op de proppen komt, is dit alles behalve goede reclame. Dit is dan ook direct een groot voordeel op het moment dat je ervoor kiest om een bedrijfswagen te gaan leasen. Je leaset natuurlijk geen oud model, alhoewel het leasen van een occasion tegenwoordig ook steeds populairder wordt. Omdat een leasecontract vaak voor enkele maanden tot enkele jaren is, weet je dus altijd dat je na die termijn weer een nieuwe bedrijfswagen kunt samenstellen.

Volledig naar wens samen te stellen

Op het moment dat je een bedrijfswagen koopt, dan koop je deze zoals hij is, uiteraard heb je ook de mogelijkheid om allerlei aanpassingen te doen, maar dat zal de prijs alleen maar  verder opdrijven. Kies je voor het leasen van een bedrijfswagen, dan geldt dit uiteraard ook, maar hebben we het over enkele tientjes per maand. Dit zorgt ervoor dat je de binnenkant van je bus bijvoorbeeld volledig kunt laten voorzien van allerlei schappen, waar je als bouwvakker je gereedschap op een veilige manier in kunt vervoeren.

Tot slot

We kunnen wel stellen dat het leasen van een bedrijfswagen de nodige voordelen heeft. Zowel praktisch, als commercieel gezien, is het dus ook als starter zeker iets om over na te denken. Door de kosten voor aanschaf van een bedrijfswagen te vermijden, kun je dit geld gebruiken om de investeren in de verdere groei van je bedrijf.

Wist je dat 1 op de 3 gebruikte auto's in Nederland een schadeverleden heeft?

Controleer Nu